Ge bort en julklapp som verkligen värmer!

I vår gåvoshop kan du beställa julklapparna som direkt kommer till nytta för barn och familjer som behöver det mest.

20 november, 2021
En pojke på flykt har fått filtar under en vinterstorm. De tjocka filtarna hjälper under kyliga nätter i tält.
Foto: UNHCR/Diego Ibarra Sánchez
En pojke på flykt har fått filtar under en vinterstorm. De tjocka filtarna hjälper under kyliga nätter i tält. Vill du värma en familj i vinter?

Julklappar till flyktingar

I vår gåvoshop kan du beställa julklapparna som direkt kommer till nytta för dem som mest behöver. För 280 kronor kan du ge en familj på flykt värme och skydd mot kylan.

Du hittar även klappar som tält, kaminer, nödpaket, skolpaket och tältisolering. Vilken julklapp du än väljer att beställa kommer den att ge direkt nödhjälp till människor på flykt.

Besök gåvoshoppen idag och beställ årets viktigaste julklappar! Inom tre dagar får du ett fint gåvokort hemskickat som du kan ge bort i julklapp.

PS. De flesta flyktingar lämnar sina hem med lite eller ingenting och behoven av förnödenheter är enorma. Snälla, beställ filten som värmer under kalla nätter. Din gåva behövs.

Årets viktigaste julklappar finns här!

Kriget i Syrien har är inne på tionde tredje år. Mer än 5,6 miljoner människor har tvingats fly undan våld och övergrepp till grannländerna. Hälften av dem som är barn. Ännu fler är på flykt i landet.

Nu har vintern slagit till och många, främst barn, fryser. Hjälp FN:s flyktingorgan UNHCR att ge värme och skydd till syriska familjer i jul.

Publicerad av Ulrika Forsberg