Inställt julbord?

Aisha och hennes två döttrar är på flykt från Syrien. Här lagar de mat i sitt tält i Bekadalen i Libanon. Vinterstormar har svept över dalen och livet i tält svårt och kallt.
UNHCR/A.McConnell
Aisha och hennes två döttrar är på flykt från Syrien. Här lagar de mat i sitt tält i Bekadalen i Libanon.

Ge maten till familjer på flykt.

Årets jul blir inte som andra jular. Många jobbar hemma och företag ställer in sina julbord. Gör inte det – ge bort julbordet istället!

Familjer på flykt kämpar för att klara sig genom vintern. Med våra matpaket kan ditt företag hjälpa dem att hålla sig mätta och varma.

För ett företag med 25 anställda kan notan för julbord landa på dryga 20 000 kronor. Det motsvarar mat till 215 människor på flykt i en månad. Ett matpaket kan innehålla exempelvis ris, olja och linser.

Som tack får du och ditt företag ett fint julemblem och gåvobevis att dela med era anställda och kunder.

Vi vill ge (SEK):
Våra kontaktuppgifter:

Betalningsuppgifter

Uppgifter kommer att visas på betalningsunderlaget eller kvittot.

Kontaktuppgifter

Dina kontaktuppgifter, hit skickas kvitto och gåvobevis.

Vi vill ge med:

Just nu befinner sig 82 miljoner människor på flykt i världen, av dem är 30 miljoner barn. 80 procent befinner sig i länder eller områden drabbade av akut matbrist eller undernäring.

Ditt företag kan hjälpa familjerna som kämpar mot hunger och kyla i hopp om att finna ett tryggt hem igen. Ert julbord kan rädda liv.

Har du några frågar om samarbete med UNHCR eller om våra projekt, är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi önskar dig och ditt företag en fin jul.

Kajsa Ljungquist, filantropi och stora gåvor
tel: 070-2847213
kajsa.ljungquist@sverigeforunhcr.se

PS. Med en gåva är ni med och bidrar till FN:s globala mål för hållbar utveckling och Agenda 2030 – världens viktigaste agenda. Det betyder världens viktigaste gåva.