Bli månadsgivare idag

Olha tvingades fly från Ukraina med sin nyfödda son. De längtar efter att kriget ska ta slut så att familjen äntligen kan återförenas.
Foto: UNHCR/Anna Liminowicz
Olha och hennes nyfödda son har tvingats fly från Ukraina. Hon längtar efter att kriget ska ta slut så att familjen kan återförenas. Vill du hjälpa mammor som Olha?

Som månadsgivare räddar du liv

Idag pågår flera svåra kriser i världen. I länder som Ukraina, Afghanistan, Armenien och Jemen är det mänskliga lidandet enormt. Människors liv är i fara, barn och familjer flyr för sina liv.

UNHCR är på plats vid alla farliga konflikter. Vi ger skydd och delar ut nödhjälp som mat, filtar och vatten till människor som flyr.

Var en del av lösningen! En gåva varje månad räddar liv och ger hopp till barn och familjer som har förlorat allt. Du behövs. Bli månadsgivare idag!

Jag vill ge varje månad:
Mina kontaktuppgifter:
Vi behöver personnummer för att tryggt och säkert kunna skapa ett autogiroavtal hos Bankgirocentralen. Det behövs även för skattereduktion. Läs mer.

Månadsgivare räddar liv!

Din månadsgåva betyder att du alltid är med oss. Tillsammans kan vi:

  • Vara först med skydd och nödhjälp vid akuta katastrofer.
  • Ge tak över huvudet till människor som tvingats från sina hem.
  • Värna om flyktingars mänskliga rättigheter.
  • Förebygga människohandel och övergrepp.
  • Ge psykosocialt stöd, vård och utbildning.
  • Ge hopp till människor på flykt.

I över 70 år har UNHCR varit på plats för att ge skydd och hjälp i några av världens svåraste katastrofer och mest utsatta länder.

Varje år delar vi ut miljontals liggunderlag, filtar, solcellslampor, myggnät och andra förnödenheter som behövs när människor tvingats lämna sina hem och förlorat allt.

Det är människor som du som gör arbetet möjligt. Hjälp oss att fortsätta rädda liv. Bli månadsgivare idag.