Vill du ge en gåva varje månad?

UNHCR
"Jag är glad att min familj är trygg, men är ledsen för att vi tvingades fly branden mitt i natten med bara kläderna vi hade på oss", berättar Mohammed som sitter utanför ett av tälten som ska ge tillfälligt hem för människor drabbade av branden i Moria-lägret på Lesbos.

Just nu pågår flera stora flyktingkriser i världen. Barn och familjer tvingas fly för sina liv. Det är en svår situation att leva i.

Du kan hjälpa människor som har lämnat allt bakom sig.

UNHCR är på plats i alla konflikter med skydd och nödhjälp som mat, filtar och vatten till människor som flyr.

Det bästa sättet att hjälpa är att bli månadsgivare. Vill du ge en gåva varje månad?

Det här kan din gåva räcka till varje månad:

  • 125 kr – skolgång för fem barn varje år.
  • 142 kr – överlevnadspaket till en familj.
  • 299 kr – familjetält.
Jag vill ge varje månad:
Mina kontaktuppgifter:
Vi behöver personnummer för att tryggt och säkert kunna skapa ett autogiroavtal hos Bankgirocentralen. Det behövs även för eventuell skattereduktion. Läs mer.

Din gåva varje månad gör ett långsiktigt arbete möjligt. Det gör att UNHCR kan vara först på plats när en kris plötsligt slår till.

Som månadsgivare hjälper du barn och familjer på flykt varje dag - året runt. Det är extra viktigt för oss att vara flexibla och använda din gåva där det behövs som mest.

Du kan känna dig trygg med att din gåva når fram. Insamlingen sker via 90-konto. Det säkerställer att pengarna går till människor på flykt.

Varmt tack! Tillsammans kan vi ge barn och familjer på flykt ett tryggt hem