Bli månadsgivare idag och rädda liv

UNHCR/Roger Arnold
En mamma flyr med sitt barn - över berg och floder - från våld och övergrepp i Myanmar.

Rohingyer är en av världens mest förföljda folkgrupper. Över 620 000 barn, kvinnor och män har tvingats fly från Myanmar till Bangladesh bara sedan augusti 2017. De kommer utmattade, hungriga och sjuka – i desperat behov av skydd och humanitär hjälp.

UNHCR, FN:s flyktingorgan, leder hjälpinsatserna för att skydda människor på flykt. UNHCR är på plats i Bangladesh och delar ut nödhjälp såsom mat och vatten och även presenningar, filtar, madrasser och köksutrustning.

Förutom akut livräddande hjälp ser UNHCR även till att det skapas barnvänliga ytor i lägren, skapar sanitetslösningar för att förhindra sjukdomar och verkar för att förhindra könsrelaterat våld.

Men behoven är enorma. Din hjälp behövs nu och din gåva gör skillnad. Som månadsgivare hjälper du människor på flykt, varje dag - året runt.

Det är enkelt att vara månadsgivare. Varje månad dras det belopp du valt automatiskt från ditt konto via autogiro. Det enda vi behöver är dina kontaktuppgifter och godkännande via BankID eller signatur.

Du kan hjälpa någon som förlorat allt. Bli månadsgivare idag!

Jag vill ge varje månad:
Mina kontaktuppgifter:
Vi behöver personnummer för att tryggt och säkert kunna skapa ett autogiroavtal hos Bankgirocentralen. Det behövs även för eventuell skattereduktion. Läs mer.