Företag: Gåva till Ukraina

UNHCR träffar Valentina från Ukraina som bor i sovsal i Polen. Ditt företag kan hjälpa!
Foto: UNHCR/Anna Liminowicz
Valentina har tvingats fly från kriget i Ukraina, nu bor hon i en sovsal i Polen. Vill ditt företag hjälpa människor som lever i skuggan av krig och konflikter?

Två år av krig. Var tredje ukrainare har tvingats fly från sitt hem. De flesta har tömt sina besparingar och fått sina hem förstörda eller skadade. Nästan fyra miljoner människor befinner sig på flykt inne i Ukraina och totalt är nästan 15 miljoner människor beroende av nödhjälp. 

Ditt företag kan skapa trygghet både för de som tvingats lämna sina hem, men också för de som haft möjligheten att återvända - men som möts av ett hem som slagits i spillror. Investera i återuppbyggnaden av Ukraina genom att ge en företagsgåva.

  • 10 000 kr kan räcka till lättare reparationer av en familjs skadade bostad.
  • 25 000 kr kan ge 68 nödpaket som hjälper människor att överleva i en kris.
  • 50 000 kr kan räcka till 135 Rapid Thermal Kits, det vill säga isoleringsmaterial till bostaden för familjer i Ukraina. Det innehåller genomskinligt fönsterskydd, isoleringsskärmar, kraftig tejp och skumgummimaterial för att hindra drag.

Som tack för er gåva får ni ett gåvobevis att dela med personal och kunder. Ni får även ett digitalt paket med emblem och mejlsignatur.

När ni väljer att ge en gåva via betalningsunderlag skickas detta via e-post nästkommande arbetsdag.

Mitt företag vill ge:
Våra kontaktuppgifter:

Betalningsuppgifter

Uppgifter kommer att visas på betalningsunderlaget eller kvittot.

Kontaktuppgifter

Dina kontaktuppgifter, hit skickas kvitto och gåvobevis.

Vi vill ge med:

Alla gåvor sker via 90-konto. Har ni några frågar om samarbete med UNHCR eller om våra projekt är ni varmt välkomna att höra av er till oss.

Kajsa Ljungquist
kajsa.ljungquist@sverigeforunhcr.se
tel: 070-284 72 13

Richard Hägglöf
richard.hagglof@sverigeforunhcr.se
tel: 070-860 95 02

Niklas Birgetz
niklas.birgetz@sverigeforunhcr.se
tel: 073-914 70 25

PS. Med en gåva är ni med och bidrar till de globala målen för hållbar utveckling och Agenda 2030 – världens viktigaste agenda.