Stöd klimatet

På flykt i klimatkrisen

Var tredje sekund tvingas en människa att fly från krig och konflikter i världen.

Ändlös torka, ökenspridning, översvämningar och förstörda skördar. Just nu ökar konkurrensen om jordens knappa resurser. Det blir konflikt. Oskyldiga familjer tvingas fly för att överleva.

Kriser går allt mer ihop.

Miljontals människor på flykt lever på frontlinjen i klimatkrisen, De saknar medel för att klara av en alltmer ogästvänlig miljö. De behöver hjälp av dig och ditt företag idag.
Förändringar i klimatet är ett allvarligt hot mot världens mest sårbara. Det här är en nödsituation som sätter djupa spår på varje kontinent och i varje region.

Den mänskliga kostnaden för klimatkrisen sker just nu. Att investera idag kan rädda framtida generationer. Därför behövs ditt företag.

Hur kan ditt företag hjälpa i klimatkrisen?

Att använda solenergi för att hjälpa människor i miljöer där det är svårt att överleva är livräddande. När ingenting fungerar kan en solpanel rädda liv. Den hjälper en familj med elektricitet för att klara sina vardagsbehov som att laga mat, belysning och värme i flera år.

Du och ditt företag behövs för att hjälpa människor som lever mitt i klimatkrisen idag. Er hjälp kan ge:

  • 50 000 kr ger solpaneler som hjälper sex familjer att laga mat, ha rent vatten och belysning i en akut kris.
När vi inte har ordentligt ljus spelar skuggorna spratt och du föreställer dig det värsta. Min bror Eyad är traumatiserad av krig ... Natten är särskilt skrämmande. Att tända en lampa skulle hjälpa honom.
En pojke från Jemen

Hör gärna av er!

Jag svarar på frågor om företagsgåvor och klimatgåvor.

Kajsa Ljungquist

Ansvarig företagssamarbeten