Tack Lindex

22-28 augusti har kunder i Lindex butiker chansen att Runda upp 25 kr för att ge barn på flykt en trygg framtid. Varje krona räknas! Tusen tack Lindex, er personal och alla kunder!

Ge en gåva!

Lindex Rundar Upp för flyktingar

Sedan 2014 engagerar Lindex sina kunder och anställda i Runda Upp-kampanjer för att stödja UNHCR och hjälpa människor på flykt.

Omkring två gånger om året rundar Lindex upp och varje kampanj har ett nytt tema. Under kampanjerna erbjuds kunder som handlar i någon av Lindex butiker att ”runda upp sitt köp”, och lägga på 25 kronor som går till människor på flykt.

Lindex kunder är dedikerade och har bidragit med nästan 28 miljoner kronor sedan julen 2014. Ni är fantastiska!

Rundar upp för barn på flykt!

Från 22 till 28 augusti 2023 kan kunder i Lindex butiker Runda Upp till barn på flykt som inte får gå i skolan. Passa på att ge barn hopp om framtiden och en chans i livet! Varje krona räknas.

Rundar upp till Ukraina

Under våren 2022 kunde Lindex kunder i nio olika länder Runda upp för att hjälpa människor på flykt i och från Ukraina. Största summan samlades in i Sverige och totalt rundade kunder upp 5 565 900 kronor i mars.

Under våren skänkte Lindex även 5433 vinterjackor till Ukraina.

– Med den flyktingsituationen vi har i världen, där kvinnor och barn drabbas hårdast, är det viktigt för oss på Lindex att göra vad vi kan för att hjälpa till. Vi är stolta över vårt samarbete med UNHCR och stöttar deras fantastiska arbete för att hjälpa drabbade människor över hela världen, säger Helena Kamph, landschef på Lindex Sverige.