Billiga julklappar 2021

Jag vill julhandla

Vår gåvoshop är full med viktiga julklappar som hjälper barn och familjer på flykt. I shoppen finns billiga julklappar och butiken är öppen dygnet runt.

1 november, 2021
Även när vi blundar så går tiden. Temperaturen tickar ner. För miljontals barn och familjer på flykt är vintern en katastrof i slow-motion. Den händer så smygande. Det är för kalla nätter och för lite värme. För få filtar. För lite kläder. Och vintern väntar inte.

Billiga julklappar som räddar liv

I butiken finns billiga julklappar som räddar liv. Du kan handla när du vill, den är alltid öppen.

Julklappar som gör stor skillnad:

  • Vinterkläder till tre barn – 128 kr.
  • Tjocka filtar till en familj på flykt – 280 kr.
  • Matpaket till hungriga människor på flykt – 93 kr.
  • Skolpaket till utsatta barn på flykt – 183 kr.

Beställ idag och få ett fint gåvobevis direkt på mejl. Beviset skriver du enkelt ut själv och ger bort, eller skickar vidare till släkt eller vän.

Beställer du innan den 21 december får du hem ett fint, tryckt gåvobevis innan julafton. En uppskattad julgåva att lägga under granen.

Julklapp som hjälper mot minusgrader

I krigsdrabbade länder som Afghanistan, Syrien och Jemen kan vintern vara mycket bister. För barn och familjer som har överlevt krig väntar nu en svår period.

Kraftiga skyfall, minusgrader och snöstormar drabbar många syriska flyktingar som flytt till grannländerna. Det gör kampen för att överleva ännu svårare.

Julhandla billigt – och hjälp flyktingar

Miljontals människor är på flykt – nästan hälften är barn. För många är läget just nu akut.

Vintern med snö, regn och starka isvindar blir väldigt kall för miljontals flyktingar. Det blir ofta under noll grader. För människor som har tvingats fly undan krig och flygbomber, fortsätter nu kampen för att överleva.

Letar du efter en julklapp som inte kostar skjortan och samtidigt hjälper en människa på flykt? I så fall har vi lösningen.

Ja, jag vill köpa billiga julklappar och hjälpa familjer på flykt

Billiga julklappstips 2021

Värmande filtar för 280 kr

Behovet av filtar är stort när kylan slår till. Barn, gravida kvinnor och äldre är särskilt utsatta under vintern. UNHCR:s filtar är anpassade för hårda klimat och hjälper människor på flykt att hålla värmen.

För 280 kronor får en hel familj varma filtar. Förra året delade UNHCR ut miljontals filtar i akuta kriser världen över.

Beställ filtar i julklapp

Matpaket för 93 kr

Familjer som är på flykt tvingas ofta gå i flera dagar utan mat och rent vatten. UNHCR finns på plats längs flyktvägarna med matpaket som innehåller vatten, näringsrika kex, matkonserver och torkad frukt.

93 kronor räcker till ett matpaket till en människa på flykt.

Beställ ett matpaket i julklapp

Skolpaket 184 kr

Utbildning är avgörande för ett barns framtid. Att ge barn på flykt möjlighet att gå i skolan är därför en viktig del av UNHCR:s arbete. Ett skolpaket innehåller en skolbänk, block och pennor.

För 184 kronor får ett barn på flykt chansen att gå i skolan, uppfylla sina drömmar och nytt hopp om en bättre framtid.

Beställ ett skolpaket i julklapp

Publicerad av Ulrika Forsberg