Black Friday Special

Video: På fredag är det Black Friday - exakt en månad innan jul. Nu har du chansen att enkelt beställa Black Friday-filtar som värmer.

10 november, 2019

Allt dubblas på Black Friday

På fredag är det Black Friday - exakt en månad innan julafton. Nu har du chansen att enkelt beställa en Black Friday Special-present som värmer fler barn och familjer på flykt.

Tänk dig att bo en vinter i tält ...

Tänk dig för ett ögonblick att bo en vinter i tält – utan värme, vinterkläder eller en kamin. Du är ständigt i riskzonen för att bli sjuk. Det är verkligheten för tusentals familjer på flykt från krigsdrabbade länder som Syrien och Irak.

Årets fynd

Vi ökar när andra sänker. Under tre dagar höjer vi priset på filtar i shoppen med 50 procent. Istället för att betala 210 (ordinarie pris) beställer du filtar för 315. Årets bästa prishöjning som kan rädda liv.

Beställ Black Friday Special

Det är en kamp mot klockan att få ut hjälpen i tid. Ta chansen att betala lite mer för att hjälpa fler. Sprid extra värme på Black Friday.

Det är enkelt att beställa. Fyll i dina kontaktuppgifter och betala med Swish, kontokort eller Mobilt BankID.

Du får ett fint digitalt Black Friday-gåvokort direkt efter din beställning att ge bort i present eller till fest. Inom tre dagar får du gåvobevis i brevlådan.

Beställ Black Friday-filtar och sprid värme.

PS. Förra året fyndade tre av tio varor under Black Friday till ett sammanlagt värde om 3,6 miljarder kronor. (källa: Postnord.se/blackfriday).