Lindex Rundar Upp för Jemen

Lindex kunder och personal Rundar Upp för 2 240 855 miljoner kronor till Jemen. Julens Runda Upp slog rekord!

21 december, 2018
Haifa är fyra år. Hon bor i ett tältläger i utkanten av Jemens huvudstad Sanaa. Hennes familj har tvingats fly flera gånger på grund av konflikter. UNHCR är på plats och hjälper barn och familjer som flyr.
Foto: UNHCR/Shabia Mantoo
Haifa är fyra år. Hon bor i ett tältläger i utkanten av Jemens huvudstad Sanaa. Hennes familj har tvingats fly flera gånger på grund av konflikter. UNHCR är på plats och hjälper barn och familjer som flyr. Tack till Lindex kunder som väljer att hjälpa!

Rekord för Runda Upp till Jemen

Lindex gjorde sin åttonde Runda Upp-kampanj till förmån för UNHCR:s arbete 6-16 december 2018. Julens Runda Upp till Jemen slog tidigare rekord.

Med årets kampanj har Lindex skänkt 11,6 miljoner kronor genom Runda Upp, samt gett en gåva från företaget på 100 000 kronor.

Runda Upp-kampanjen julen 2018

Årets Runda Upp-kampanj öronmärktes till katastrofen i Jemen där UNHCR är på plats och hjälper barn och familjer med nödhjälp som tält och filtar.

Årets kampanj slog alla tidigare Runda Upp-kampanjer som Lindex gjort för UNHCR. Totalt samlade Lindex kunder och personal in 2 240 855 miljoner kronor som går direkt till Jemen.

Den rekordhöga summan räcker till att ge 25 000 flyktingar i Jemen näringsrik mat i en månad.

Vi vill tacka hela Lindex med personal, samt alla Lindex kunder som valt att runda upp under december för ert fantastiska engagemang. Stort tack!

Publicerad av Ulrika Forsberg