Tack Edenred

Stort tack Edenred som nu gör lunchlivet ännu viktigare!

Flyktingläger i Irak.
Foto: UNHCR/A. McConnell
Tack Edenred som skyddar barn och familjer på flykt.

Varje lunch har betydelse!

Edenred gör lunchlivet ännu viktigare. Nu bidrar kortbetalningar inom Edenreds (f.d. Rikskuponger) nätverk av mataffärer, restauranger och caféer till UNHCR:s arbete för människor på flykt. Det betyder att alla anställda som har en lunchförmån via Edenred enkelt kan stötta projektet genom att välja köpställen som är anslutna.

Målet är att generera 240 måltider per arbetsdag – 50 000 per år – som genom UNHCR:s arbete når människor på flykt.

– Genom vår lunchförmån kan vi göra en betydande insats för 50 000 flyktingar varje år. Det är lika många som bor i en medelstor svensk stad, säger Alf Reimers, Director of Marketing & Innovation på Edenred Sweden.

Varje lunch har betydelse

Varannan sekund tvingas en människa fly undan krig, konflikter och katastrofer. UNHCR finns på plats världen över med bland annat nödhjälp som tält, mat, vatten och sjukvård.

– Vi är väldigt glada över det här initiativet från Edenred och hoppas på ett långt och givande samarbete. Ett riktigt smart upplägg där varje lunch har betydelse, säger Åsa Widell, generalsekreterare på Sverige för UNHCR.

I appen MyEdenred hittar du alla anslutna handlare och partner.

Läs mer här: edenred.se/UNHCR/

Julklappstips!

Edenred ingår i Edengroup där även Delicard är med. Just nu har Delicard en kampanj för ett fint julklappstips som samtidigt hjälper människor på flykt.