Refunder

Nu kan Refunders kunder runda ner till närmaste tjuga av sin återbäring – pengar som hjälper barn och familjer på flykt.

Refunder

Flicka på flykt får hjälp av UNHCR.
Foto: UNHCR

I juni 2019 inledde Sverige för UNHCR ett samarbete med Refunder, en av Sveriges största cashbacksajter. Varje gång du handlar med Refunder får du återbäring på dina onlineköp. Genom vårt samarbete kan Refunders kunder nu ge bort en del av sin återbäring till UNHCR och hjälpa barn och familjer på flykt.

Hur fungerar Refunder?

När du som kund hos Refunder får din återbäring så finns nu möjligheten att runda ner till närmaste tjuga. Pengarna går till UNHCR:s arbete för människor på flykt. För varje ny medlem som Refunder får så skänker de dessutom 50 kronor till UNHCR.

När barn och familjer tvingas på flykt lämnar de allt bakom sig för att finna säkerhet. Sina hem, sina ägodelar, sina liv. Nu finns det möjlighet att handla på nätet och samtidigt hjälpa de som flyr.

Genom att handla med Refunder ger du nödhjälp och tak över huvudet till barn och familjer som har förlorat allt. Bli medlem och läs mer: refunder.se/unhcr